KOHTI UUTTA KOTIA 2

Välillä vähän meidän muutto kuulumisia. Miten ollaan edetty tai ollaanko ollenkaan. Enemmän on kyllä vietetty Milan kanssa aikaa hiekkalaatikolla kuin pakattu. Johtuen ehkä siitäkin, kun aina äidin saatua tavaroita laatikoihin on Mila jo purkamassa laatikoita taas lattialle. Tänään hän kyllä itsekkin pakkasi jotain. Nimittäin HERNEITÄ. Teki niille reippaasti tilaa nappaamalla äidin tavaroita pois laatikosta ja heittelemällä omia herneitä tilalle. Äidin reipas apulainen.


Nyt alkaa hiljalleen jo pientä ahdistusta iskeä muuton suhteen. Saadaanko pakattua ajoissa ja siivottua? Milan syntymäpäivät pitäisi saada pari päivää ennen muuttoa järjestettyä ja oivoi. Myös ikävä tätä nykyistä kotia on jo nyt ihan hirveä tai kamalan haikea fiilis. Onneksi T:eellä alkaa tämän viikon jälkeen 2 viikon loma ja silloin olisi tarkoitus saada kaikki hoidettua yhdessä.

Mitään isompaa remonttia me ei aiota lähteä heti uudessa kodissa toteuttamaan. Kattoja maalataan ja kahden makuuhuoneen tapetit menee vaihtoon. Siinä ne ensimmäiset projektit. Siitä sitten pikkuhiljaa miten on aikaa ja varaa niin jatketaan.

Mila on kohta vuoden tai täyttää päivää ennen meidän muuttoa vuoden. Vieläkään en ole saanut laittaa sitä ihanaa lasten / vauvan huonetta. Mutta nyt saan! Odotan sitä niin kovasti. Vihdoin minäkin saan laittaa kauniin lastenhuoneen omalle lapsellemme.

Meillä odottaa kohta 185m² koti mutta muutamaa hassua huonekalua lukuun ottamatta sinne ei ole vielä mitään hankittu eikä mitään vanhaakaan lähde mukaan. Eli aluksi voi olla aika tyhjän oloinen koti meillä. Yksi vuodesohva ja nojatuoli takkahuoneeseen sekä koiralle kunnon sohvasänky vasta ostettu. Koirakin saa vihdoin oman ison huoneen mikä kyllä tulee toimimaan myös vieras sekä työhuoneena. Sen takia sohvasänky hänelle hankittiinkin, että sitä voi tarvittaessa käyttää myös vierassänkynä.

Tässä pikkuinen kollaasi jo hankituista huonekaluista.Käytiin myös aloittamassa jo puutalkoot. Asia mikä tulee jatkumaan loputtomiin ja joka vuosi. Saatiin vasta pienen pieni kasa raahattua metsästä ja seuraavaksi mennään niitä klapeiksi hakkaamaan. Näitä pieniä "hauskoja" lisä projekteja mitä omakotitalon osto meille toi. Tai saisihan niitäkin vaikka kotiin tilattua valmiina mutta nyt meillä ei ainakaan ole sellainen tilanne, että niihin kannattaisi rahaa alkaa laittamaan.

Siinä pieni katsaus meidän tämän hetken tilanteeseen muuton suhteen nyt ihanaa loppuviikkoa.

Ei kommentteja