JUHLAT JUHLITTU

Nyt on Milan 1-vuotis juhlat onnistuneesti vietetty. Olo on ihan todella väsynyt mutta onnellinen. Ihan hippasen tiukille taas järjestelyt sekä aikataulu meni mutta ihmeen kaupalla kaikki saatiin valmiiksi juuri ja juuri. Ei sitä taas muistanut miten paljon aikaa menee kaupoissa juoksemiseen, siivoamiseen sekä ruuan laittoon. Myös aina tulee eteen se hetki, kun kuvittelee, että on kaiken muistanut hankkia mutta aina jotain on unohtunut. 

Oli pitkästä aikaa kivaa laittaa ruokaa ja leipoa vähän isommalle määrälle ihmisiä sillä nyt meillä on tilaa. Vanhassa kodissa ei todellakaan ollut tilaa tehdä mitää eikä jääkaappiin saanut mitään myöskään mahtumaan. Minä nimittäin tykkään tehdä kaiken itse enkä halua muualta tilailla. Pakko kyllä myöntää, että sen verran väsynyt jossain kohtaa aloin jo olla, että mietin jo hakevani jotain eineksiä juhlapöytään.  

Syntymäpäivien tarjoiluna oli tälläkertaa :

Lohta, keitettyjä perunoita, lihapullia, Caesar salaattia, kahta erilaista suolaista piirakkaa sekä erilaisia juustoja. Jälkiruoka pöydästä löytyi puolestaan tottakai täytekakku sekä hattaraa, mansikoita ja vähän muuta pientä makeaa.
Ruuan laiton takia pääsinkin juhlia edeltävänä yönä vasta 3:00 nukkumaan ja 6:00 soi herätyskello sillä siivous jäi pitkälti vasta juhlapäivän aamulle. Nauratti jo etukäteen miten kauhea kaaos ja hässäkkä meillä oli ihan viime hetkeen asti mutta siinä vaiheessa, kun vieraat saapuivat oli kaikki valmiina ja hymyiltiin, kuin oltaisiin oltu jo kauankin valmiita. Mutta niin se usein meillä menee. Pääasia, että juhlat onnistui. Mila nautti sekä toivottavasti myös vieraat. Mila sai upeita lahjoja ja jaksoi koko juhlien ajan hymy huulilla touhuta. Nyt vielä odottelen, että saadaan kunnon kuvat meistä loistavalta valokuuvaaja Jarno Lindholmilta joka kävi meidät kuvaamassa. Mikä oli mahtavaa sillä kappas miten taas unohtui se kamera taka-alalle ja ainoat kuvat mitä nappailin juhlien aikana oli jokainen jollain tavalla heilahtanut tai muuten vain huonoja. Harmittaa kyllä niin paljon ettei kattauksista tai koristeluistakaan tullut otettua yhtään hyvää kuvaa mutta ei voi mitään.


Pakko tähän väliin vielä kehua meidän uusia Moweo Lite Lastenrattaita. Sillä nyt, kun on joutunut juosta kaupoissa ja kaupungilla pyörimässä todella huomasi miten oikeasti hyvät ne on käytännössä. Näiden lastenrattaiden kanssa ollaan ensimmäistä kertaa mahduttu vasta kunnolla kulkemaan kauppojen lastenvaate osastoillakin. Sillä ihan oikeasti kaupoissa mikä ihme siinä voi olla, että aina lastenvaate osastojen hyllyt on niin ahtaasti aseteltu ettei sinne lastenrattaiden kanssa yksinkertaisesti mahdu. Siis ihan oikeasti 90% sillä osastolla asioivista on vanhempia joilla on lastenrattaat mukana joten luulisi, että juuri niille osastoille olisi jätetty isoimmat kulku välit. Yksi niitä asioita mikä ärsyttää aina.Myös näiden rattaiden todella helppo kokoon taitto on niin huippua. Sekä se miten pieneen tilaan menevät. Koko ajan auto ollut ihan piukassa kauppakasseista ja tavaroista joten se ettei rattaat vie yhtään turhaa tilaa on ollut loisto homma. Minä vielä, kun olen ihminen joka ei todellakaan osaa pakata koskaan autoa järkevästi. Aina vaan tungen kauppakassit ja kaiken mahdollisen sikin sokin takakonttiin ja ympäri autoa.


Olen lenkeillekkin alkanut ottaman usein miten nämä rattaat mukaan sillä meille joutuu aina kipuamaan nykyisin tuon ylämäen joten näiden kanssa se on ehdottomasti kevyintä. Koska painavat tosiaan vain 4,5kg . Hah ja kyllä näiden väri vaan on myös niin vastustamattoman suloinen etten malta tällä hetkellä käyttää kuin näitä. Nämä ihanat Moweo Lite Lastenrattaat on tullut meille yhteistyössä Jollyroomin kanssa.


Tänään oli pitkästä aikaa ihanaa saada nukkua pienet päikkärit ja käydä vähän ulkoilemassa. Sen verran hektistä ollut koko ajan, että tänään on vaan oltu. Nyt vielä lasi viiniä ja hetki omaa- aikaa, kun koko muu perhe on jo nukkumassa. 

2 kommenttia

  1. Siis oon miettinyt tota samaa, että kuin pienet ne välit vaatekaupoissa on rekkien välissä.. Varsinkin jos on yksin tytön kanssa liikkeellä, eikä oo toista katsomaan hetkeksi vaunuja kauemmas, niin joutuu jättää jotkut vaaterekit katsomatta. Koska ei vaan mahdu välikköön 😬

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tosiaan myös ymmärrä tuota juttua koskaan kaupoissa. Välillä tekisi mieli asiasta huomauttaakkin.

      Poista