MITÄ TÄNNE?


Ihanaa uutta viikkoa kaikki! Meillä on taas arkeen tullut pieniä muutoksia. Ollaan nimittäin viikot Milan ja koiran kanssa ihan keskenämme täällä kotona. Tomaksella alkoi vaihteeksi "reissu" hommat joten joudutaan olla ilman isiä aina viikonloppuun asti. Vähän jännitti mitä näistä viikoista mahtaa tulla mutta ainakin viimeviikko meni ihan hyvin ja nopeasti. Illat on ehkä kaikkein vaikeaimpi, kun ei ole sitä toista siinä vieressä. 

Nyt halusin kuitenkin tulla laittamaan tänne vähän viikonlopun kuulumisia ja pari "kohokohtaa" joten:

Ihan ensimmäisenä pakko mainita, että sain vihdoin ja viimein uuden objektiivin! Olen niin kauan jo suunnitellut uuden objektiivin hankintaa ja vihdoin sain sen toteutettua. Laitan tästä uudesta objektiivista esittely postauksen vasta, kun olen ehtinyt sitä vähän paremmin testaamaan. Nyt olen nimittäin ehtinyt vasta muutaman "harjoitus" kuvan sen kanssa napata viikonloppuna.


Käytiin Milan kanssa pitkästä aikaa kirjastossakin pyörähtämässä. Siellä on aina yhtä kiva käydä kuluttamassa aikaa ja etsimässä uutta luettavaa. Itse kylläkin haen sieltä pääasiassa aina leivonta, ruoka ja sisustus kirjoja. Tällä hetkellä ei aika riitä keskittymään minkään muun lukemiseen. Selailin lainaamiani leivonta kirjoja viikonloppuna ja tuli kauhea hinku tehdä macaron-leivoksia. Nyt niitä onkin sitten tehty! Kolme satsia jo lentänyt roskiin enkä vieläkään tajua luovuttaa. Joko "taikina" oli liian kovaa tai pehmeää taikka muuten vain menivät ihan pyllylleen. Mietin taas kolmatta kertaa pilalle menneitä uunista nostaessani, että miten minäkin olen leipuri-kondiittorin paperit onnistunut saamaan. Niin kauan aion silti yrittää, että ne näyttävät uunista tullessaan edes vähän siltä miltä kuuluu!


Lauantai illalla pääsin myös vähän tuulettumaan! Käytiin toisen äiti ystäväni kanssa viettämässä vähän lapsivapaata iltaa / yötä. Oli aivan super hauskaa. En muista milloin olisin niin paljon viimeksi nauranut. Pieni tuulettuminen välillä tekee enemmän kuin hyvää. Ja hei! se on ihan hemmetin OK, että äiditkin käy ulkona välillä!

Sellaisi juttuja muun muassa mahtui menneeseen viikonloppuun. Nyt positiivisilla mielin uutta viikkoa kohti!


2 kommenttia

  1. Kiva kuulla että sielläkin käydään välillä ulkona tuulettumassa! Hyvillä mielin voi itsekin pitää tuparit ens lauantaina :-)

    VastaaPoista